Home Slider 3
Home Slider 1
Home Slider 2
Home Slider 4
Home Slider 5
Home Slider 6
Home Slider 7
Home Slider 8
Home Slider 9
Home Slider 10

Τρέχουσα πολιτική ακύρωσης λόγω των απρόβλεπτων συνθηκών με το COVID-19

Όπως ίσως γνωρίζετε, o ιός COVID-19 έχει επηρεάσει αρνητικά τις περισσότερες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Ειδικά οι επιχειρήσεις που επικεντρώθηκαν στον τουρισμό, όπως η δική μας, είχαν τις χειρότερες επιπτώσεις.

Τα αιτήματα για ακύρωση κρατήσεων και επιστροφή χρημάτων είναι ακραία, καθιστώντας δύσκολη την ικανοποίηση της ζήτησης.

Λόγω της αδυναμίας πολλών επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα να ανταποκριθούν σε τέτοιου είδους αιτήματα λόγω περιορισμένων κεφαλαίων, μία από τις αποφάσεις που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση για τον περιορισμό του αντίκτυπου είναι ότι οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα, όπως η διαδικασία επιστροφών, μπορεί να αναβληθεί για έως και 18 μήνες.

Ως εκ τούτου, το πρακτορείο μας βρίσκεται στη δύσκολη θέση να σας ζητήσει να κατανοήσετε την υπάρχουσα κατάσταση, καθώς προς το παρόν δεν είναι δυνατή η διαχείριση του πλήθους των επιστροφών.

Για να σας προσφέρουμε κάποιες εναλλακτικές σχετικά με την συγκεκριμένη κατάσταση και να ζητήσουμε συγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που προκλήθηκε από την καθυστέρηση, η εταιρεία μας προτείνει τις ακόλουθες επιλογές με ισχύ 18 μηνών από την ημερομηνία της αποστολής του αιτήματος ακύρωσης.

  1. Παρακρατήστε την προκαταβολή μέχρι την επόμενη επίσκεψή σας στην Ελλάδα, για την οποία ενοικίαση θα έχετε επίσης έκπτωση 10% στις τιμές που αναγράφονται στον τιμοκατάλογό μας.
  2. Μεταφορά της κατάθεσής σας σε ορισμένους φίλους ή συγγενείς που επισκέπτονται την Ελλάδα και ενοικιάζουν αυτοκίνητο από το γραφείο μας. Επιπλέον έκπτωση θα ισχύει για αυτούς.
  3. Εάν η κατάθεση δεν εξαργυρωθεί εντός της συμφωνημένης περιόδου των 18 μηνών, ολόκληρο το ποσό θα σας επιστραφεί εκείνη τη στιγμή.

 

Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση και για άλλη μια φορά εκτιμούμε ιδιαίτερα την κατανόησή σας. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για την εταιρεία μας και η υποχρέωση εφαρμογής τέτοιων μέτρων είναι μια δύσκολη απόφαση για εμάς.

 

Σας ευχόμαστε υγεία και ασφάλεια,
Athens Car Rental