Home Slider 3
Home Slider 1
Home Slider 2
Home Slider 4
Home Slider 5
Home Slider 6
Home Slider 7
Home Slider 8
Home Slider 9
Home Slider 10

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Η εταιρεία μας λειτουργεί πολύ κοντά στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η κοντινή μας απόσταση από το Αεροδρόμιο Αθήνας, η μακροχρόνια εμπειρία μας στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων καθώς και η συνεπής οργανωτική μας λειτουργία δημιουργούν τη δυναμική αυτή, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε άμεσες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ παραδόσεις και παραλαβές αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο Αθηνών όλο το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδα. Οι τιμές των αυτοκινήτων περιλαμβάνουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και 24ωρη οδική βοήθεια και ο στόλος μας αποτελείται από καινούργια μοντέλα που εγγυώνται ασφαλή ταξίδια και διαδρομές στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ένας συνεργάτης μας θα σας περιμένει σε συγκεκριμένο σημείο στην πύλη άφιξής σας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, τον οποίο θα εντοπίσετε εύκολα από την πινακίδα με το όνομά σας που θα κρατάει. Το αυτοκίνητο που επιλέξατε θα σας περιμένει έξω από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος σε άρτια κατάσταση και ο συνεργάτης μας θα είναι στη διάθεσή σας για κάθε απορία, κατευθύνοντάς σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Μπορείτε ΤΩΡΑ να κάνετε μια ενοικίαση αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Αθηνών. Στείλτε μας e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνήστε μας στο + 30 2106022 220 και κάντε την κράτηση του μοντέλου του αυτοκινήτου που επιθυμείτε μέσα από την εταιρεία μας Athens Car Rental ACR, χωρίς άγχος και πίεση για την εύρεση ενός ταξί ή την τελευταίας στιγμής αναζήτηση για την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου.

Στην Athens Car Rental ACR προσδοκούμε την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να στεκόμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε προτεινόμενες διαδρομές σε Αθήνα και Ελλάδα