Home Slider 3
Home Slider 1
Home Slider 2
Home Slider 4
Home Slider 5
Home Slider 6
Home Slider 7
Home Slider 8
Home Slider 9
Home Slider 10

Σχετικά Με Εμάς

Η Athens Car Rental ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε προσπαθούμε κάθε χρόνο να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε στο Κορωπί, κοντά στο Αεροδρόμιο των Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η χρόνια εμπειρία μας στο πεδίο της ενοικίασης αυτοκινήτων αλλά και στην παροχή υπηρεσίας leasing μας επιτρέπει να δεσμευτούμε απέναντι σας για τα αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτουμε και σας προσφέρουμε.  Ο στόλος μας απαρτίζεται από μία μεγάλη ποικιλία από τα πιο πρόσφατα μοντέλα αυτοκινήτων. Στόχος μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις σύγχρονες ανάγκες της καθημερινής ζωής, προσφέροντας έτσι μια μοναδική εμπειρία!

Το πακέτο υπηρεσιών μας περιλαμβάνει τα πάντα για κάθε επαγγελματική ή προσωπική ανάγκη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μελετάμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και σας στέλνουμε επιλογές που ταιριάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο στις ανάγκες σας για να επιλέξετε προϊόντα και υπηρεσίες που προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες σας.

Τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων αποδεικνύουν τα λεγόμενα μας :

  • 4.9 στις αξιολογήσεις Google
  • 4.8 στο Facebook Review
  • Top Rated στο Trip Advisor
  • 5 στο Review Centre

Έχουμε μία ομάδα έτοιμη να σας βοηθήσει και να σας ενημερώσει για την κράτηση σας, έτσι ώστε να απολαύσετε εύκολα και απλά την κράτηση αυτοκινήτου που επιθυμείτε.

Τοποθεσίες στις οποίες εξυπηρετούμε:

  1. Αεροδρόμιο των Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
  2. Νότια Προάστια- Γλυφάδα, Αργυρούπολη
  3. Βόρεια Προάστια- Χαλάνδρι, Μαρούσι, Κηφισιά
  4. Κέντρο των Αθηνών – Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Πλάκα
  5. Άλλες τοποθεσίες κατόπιν συνεννόησης.

A.C.R: μία ανεξάρτητη και επαγγελματική εταιρεία, η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων κορυφαίας ποιότητας σε χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.